Sexig tjej från Lidingö letar efter en sexdejt!

Hon vill ha något som liknar en sexvänskap

Hej killar, jag heter Roxana och trots mitt namn är jag en riktig Lidingötjej.

Jag är 29 år, jag är singel och bor ensam i min egen lägenhet. Jag letar efter en man i rätt ålder. Jag är inte ens säker på om du är i samma ålder som mig eller mycket äldre än mig. Men du borde inte vara mycket yngre än mig. Men egentligen är jag inte ute efter ett permanent förhållande alls utan snarare något som liknar en sexvänskap.

En vänskap med speciella fördelar och enstaka möten! Du kan förresten också vara gift själv eller leva i ett förhållande. Det skulle inte störa mig. Det enda är att du är ärlig och berättar sanningen för mig!

Jag är förresten ganska sportig och jag gillar inte slöa killar heller. Så att vara energisk och inte tråkig är ett måste! Jag är verkligen mångsidig när det kommer till sex, men jag vill inte berätta för mycket innan det första mötet. Bara så mycket, att när jag väl kommer igång kommer du garanterat att svettas.

Så om du gillar mig och vill ha en trevlig dejt med en sexig tjej från Lidingö så är det bara att skriva till mig. Jag har definitivt spontant tid för dig! Så vi ses snart!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *