Tjej som är sugen på penis i slida

En tjej som vill ha en penis i slidan

Mmm… Vad pysslar ni kåtisar med i denna stund? Det är min stora fråga till er. För jag hoppas att ni passar på att sexa er under helgen, allt annat vore bara korkat i min mening.

Det är inte ofta man får möjligheten att njuta av sex DAGLIGEN, utan allt för ofta så kommer jobb plus en massa annat meningslöst trams i vägen för en.

Fan också… Varför kan man inte beställa hem en sexig kille lika enkelt som att beställa hem mat??? Då hade jag gjort det OMEDELBART för jag behöver verkligen penis i slida just nu känner jag.

Oj oj oj, ni har ingen aning om hur pass våt jag har vart i trosorna den senaste veckan. Har ägnat mig åt att kolla knullbilder på nätet och vill så gärna ha en stor hård kuk i fittan.

Ja… Självklart så ska alla ens vänner vara bortresta under helgen, så man har inte någon att gå ut på krogen och ragga killar med. Man kan ju alltid gå ensam till valfritt uteställe, men hur tråkigt är inte det helt ärligt?

Jaja, nu får jag sluta klaga helt enkelt!! låter ju som en riktig bitterfitta. men det kan jag lova er att jag inte är!!! den som känner mig i verkligheten vet att jag är en happy-go-lucky girl som bara vill göra sitt bästa i alla lägen!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!!

3 comments

 • Hej skulle jätte gärna vela liga med en sådan tjej som dig. Jag är 19 år och har det tråkigt på fritiden så nu är det nog dags för något nytt;)

 • Ring mig kille på 38 med stor kuk mitt nummer 0764254653

 • Du borde göra detta, ja är tränad kort å enkel frisyr blond lite åt sidan så där…
  Dra mina händer över dig när du entligen får det du längtat efter.
  Sent 30års åldern, hälsosam,
  Älskar mat, höra dig, ge dig…..orgasm, dra min tunga så pass nära så man känner värmen ifrån dina alldeles djupa andetag till den våta delen av ditt härliga underliv…

  Du vet om detta va för dig,
  För ta kontakt så får du resten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *