Gift kvinna vill vara otrogen, vågar du?

En gift kvinna som vill vara otrogen, vågar du

Min man… Han är en väldigt fin person innerst inne vill jag börja med att säga…

Men det är någonting som får mig att vilja vara otrogen mot honom. Jag vet verkligen inte vad det är, men tjusningen i att gå bakom ryggen på honom är för stor för att jag ska ignorera min lust att sära på benen för en annan man.

Skulle han få reda på att en annan kuk har vart i min fitta så skulle han bli förkrossad bokstavligt talat, han är en människa som hatar otrohet.

Mina våta tankar har sakta men säkert tagit över mitt sinne, och nu är det klart: jag kommer att vara otrogen inom en vecka. Frågan är bara med vem, vart det kommer att ske, och hur våldsamt jag kommer att knullas.

Spänningen är olidlig bokstavligt talat, men jag tror att denna sexannons är första steget i min kommande romans. Kommer det vara en ung kille som hör av sig till mig? En man i min ålder? Eller kanske en kvinna? Vem vet egentligen…

Ha i åtanke att detta är en väldigt stor grej för mig, så när du skriver till mig får du gärna vara diskret. Jag har en profil på svenskmilf.net också som du gärna får kolla in.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *