Jag söker män med hårda kukar

En tjej söker män med hårda kukar

Jag är ett sto och jag behöver bli riden. Då och då måste jag också visas upp för hingsten, annars blir inte ett sto som jag nöjd. Vill du rida mig som hingsten? Jag är väldigt modig, jag är väldigt gosig och drar mig inte för mycket.

Jag har dragits till män sedan jag var ett ungt föl och man behöver inte vara en hästviskare för att komma överens med mig. Sunt förnuft är absolut tillräckligt, det ligger i din natur att veta vad ett sto som jag behöver.

Jag är ett rent trädgårdssto, jag kan också sättas ut på bete, men jag har aldrig blivit riden genom byn. Jag vet inte ens om jag skulle vilja det, men det är inte upp till mig att bestämma. Jag har ridits in bra, det är bara att ta på mig sadeln, ta i tyglarna och gå på.

Låt mig vara ditt goda lilla sto

Som ett nyfiket och ständigt kåt sto kommer jag att gräva i din gren med min mjuka nosparti. Du behöver inte vara rädd, jag biter dig inte. Och om så bara väldigt tveksamt, bara små kärleksbet i så fall.

Om du sätter skygglapparna på mig, då blir jag väldigt rastlös, för jag vet att jag då kommer att bli riden. Jag tuggar nervöst på tränsen och kan inte vänta på att du ska kliva på mig.

Jag bär dig vart du vill, det kommer att bli underbart för oss båda. Är det inte alltid mycket kärlek i en ridtur? Eller verkar det bara så för mig för att jag är ett dumt sto och tycker att allt är vackert så länge vi gör det tillsammans?

Jag vet att det finns många ston på den här sajten och att du har ett väldigt stort urval. Men vill du inte prova det med mig? Jag har en söt liten sto-rumpa som du definitivt kommer att gilla.

Vill du ge mig sporrarna och göra ditt sto nöjd med det? Jag kan vara väldigt tacksam om jag blir väl behandlad, ditt hjärta kommer säkert att öppna sig. Om du skulle ta och svara mig nu skulle vi kunna bestämma ett möte mycket snabbt.

Just nu är jag brunstig och helt förvirrad. Jag skäms nästan över hur mycket jag behöver det. Det är så illa att jag till och med skulle uppskatta några smällar med piskan och jag brukar vara väldigt rädd för det.

Låt oss gå på en dejt, snälla, jag orkar inte mycket längre. Jag vill bli riden igen, gnäggande och galopperande av glädje. Jag är ett sto, jag behöver det här.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *