Hos mig är du välkommen att ha sex

En kvinna som vill ha oskyddat sex i sinmfitta

Jag tillåter oskyddat sex i min fitta. Jag har en vän som alltid avråder mig från det, men jag är helt för det. Någon gång vill jag också ha ett gangbang, men innan dess räcker det för mig att knulla en man utan kondom.

Jag föredrar det, jag har ingen aning om varför det är så. Denna känsla av frihet och fullständig nakenhet gör mig blöt bara jag tänker på det. Du behöver inte ens slicka mig innan.

Om jag vet att jag är på väg att bli knullad utan kondom, då låter jag alltid mannen komma in i min fitta direkt, även utan glidmedel. Förhoppningsvis är det ingen stor sak för dig att ha oskyddat sex med mig i Karlskrona. Jag vet att det inte finns så många sexkontakter där, därför bjuder jag alltid in män från andra städer till mig.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *