Vegetarian söker manlig djurvän

Tjej som är vegetarian söker manlig djurvän

Usch! Vissa män är rent utav svin. Hur kan ni kalla mig som värnar för djur och vår miljö i allmänhet för miljöfjant? Det är diskriminerande och otroligt hjärnskärande att få sådana smutsiga ord kastade mot sig bara för att man gör det som känns rätt!

Det är nämligen så att jag är en vegetarian. Tack vare min avhållsamhet från att äta djur så har mitt sexliv fått lida. Vad har ni killar emot oss vegetarianer egentligen? Bara för att jag inte stödjer djurplågeri så är jag tydligen mindre värd i era ögon.

Jag tror på ärlighet och därför så skulle jag aldrig kunna ljuga om att jag avstår från all form av kost som kommer från djur. På krogen när folk t.ex frågar mig om vad jag gör på fritiden och vem jag är som person så brukar folk fråga om jag är konstig efter jag berättat för dem att jag är vegetarian.

Nu söker jag en djurvän. En kille med möjlighet att acceptera mig för den inriktning jag har valt i mitt liv. Ingenting annat, gör jag mig förstådd? Ni som bara ska komma med nedlåtande kommentarer kan slänga er i väggen.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!!

2 comments

 • Thomas Johansson

  Verkligen positivt att få se en så vacker kvinna!
  När det gäller att vara vegetarian så är väl det både en fördel och styrka
  eftersom Du får i Dig betydligt mindre skadliga ämnen än om Du äter traditionellt.
  Tyvärr är jag för gammal för Dig.
  M v h
  Thomas J

 • Tänk dig att jag ringer på din dörr, vi båda vet vad som är på väg att hända, och du öppnar dörren i klädd en kjol.

  träffa dig hör av dig
  [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *