Som en skamlös slampa är jag van vid sadister

Skamlös slampa vill ha sexdejtar

Jag är Devotia, en skamlös slampa från Halmstad och jag letar efter en DOM. Eftersom jag är en extrem nymfoman har jag en hög konsumtion av älskare, jag träffar män hela tiden, men de kväver mig inte. Alla är töntar, de vill knulla men gillar inte att tortera mig.

Jag blev behandlad av en sadist, men han är borta, jag saknar honom. En ny DOM är inte i sikte, men jag skulle älska att gå på sexdejt igen med en strikt gentleman. Jag är väldigt fantasifull när det kommer till att knulla, men jag gillar också att underkasta mig och ser fram emot det jag inte kan låta bli.

BDSM-lekar med en milf från Halmstad

Det räcker inte med att slå mig i ansiktet, det krävs mer att vara en DOM. Det är den skickliga balansgången mellan brutalitet och villkorslös kärlek som inte alla som kallar sig mästare kan göra. Känslor spelar en central roll, den som bryter ner dem måste också kunna bygga upp.

En man måste kunna formulera sig väl, då fungerar det för mig också. Om någon redan misslyckas verbalt, hur ska jag då kunna se upp till honom. Med mig får du en ohämmat undergiven slampa som kan lyda villkorslöst. Piskor, klämmor och allt sådant är absolut verkningslöst för mig om kraften inte kommer från mannen själv.

Skamlös slampa vill ha sexdejtar

Om jag inte tycker att vår första sexdejt känns rätt, så blir det ingen andra dejt. Antingen är det perfekt från början, eller så går vi skilda vägar efter det. Tror du att vem som helst kan knulla en undergiven slampa? Det kan vara sant, men alla kan inte på något sätt tillfredsställa mig. Och det är vad det handlar om för mig, jag vill bli helnöjd och i jakten på det kan jag definitivt vara dominant. Men jag skulle mycket hellre bli tagen, kvävd och slagen och uppträda väldigt undergivet mot min dominerande sexpartner. Vill du plåga mig ordentligt?

Om du gillar lydiga slampor, gå in på min profil och skriv ett meddelande till mig. Berätta för mig vad du letar efter, vad du vill ha och vad du behöver. Med absolut ärlighet kommer du längst med mig, prova det bara.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *