Min klitoris blir våt när jag får suga kuk

min klitoris blir våt när jag får suga kuk

varför är ni killar så fega när det kommer till att ragga på oss tjejer? ni står och spanar in oss, men vågar inte gå fram för att utbyta ett par ord med oss… har ni dåligt självförtroende eller vad är det frågan om??? det börjar bli tröttsamt hur som helst…

det som chockerar mig mest är att även snygga killar är väldigt kalla och torra av sig… varför går ni ens ut på krogen om ni har en annan avsikt än att knulla? sedan så klagar ni på att ni aldrig får ligga!!! undra varför egentligen? ta er i kragen och börja agera som män.

jag vill ju verkligen suga av en kille med charm i sin blick. men det är inte mitt jobb att gå fram och ragga på honom!!! utan han ska flörta med mig. det är så det fungerar i djurvärlden också. vi människor är trots allt däggdjur.

men ja… nu är jag inte här för att diskutera detta egentligen. vill främst hitta en storkukad man som låter mig suga hans kuk. min klitoris blir så våt av att få placera min mun på en penis…

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.