Min fitta och röv är tajt, duger jag för dig?

En ung trång fitta och röv

Hej hej!

Egentligen så känner jag avsmak för sådana här typer av hemsidor eftersom det finns så många sluskiga typer här som jag inte vill ha att göra med. Men struntsumma, nöden har ingen lag som det brukar sägas. Nu är jag knullnödig och behöver hitta en kille i min ålder, du ska det vill säga vara mellan 20 till 25 år gammal. Inga gamla snuskgubbar tack.

Jag skulle vilja säga att jag är en tjej med fin personlighet, min bästa egenskap är att jag är en duktig lyssnare. Spenderar cirka en till två timmar på gymmet dagligen, jag vill bibehålla en tajt fitta och röv. Därför så kommer jag aldrig säcka ihop och bli en soffpotatis!

Förstår inte hur vissa människor klarar av att gå runt och se ut som slagpåsar, hur är ni funtade egentligen? Ingenting illa menat så klart… Men jag skulle aldrig få för mig att visa musen för en som inte bryr sig om sin kropp för fem öre.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!!

2 comments

  • JAG KAN KOMMA NÄR DU VILL OCH SERVA DIGTILLS DU TROR ATT VI ÄR GIFTA MEN VI SKA BARA KNULLA OCH DET BLIR MÅNGA GÅNGER

  • Du vet att jag finns här och vara går och väntar på någon som dig! Puss och kram ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *