Kan du tänka dig att prova på lite analt?

Kåt kvinna som vill ha analsex

Jag är en kvinna i sina bästa år och jag är stolt över att vara där jag är nu i livet. Jag bär mina år med stolthet och jag ser fortfarande riktigt bra ut för min ålder. Jag har långt mörkt hår som jag älskar att styla på olika sätt och mina ögon är en mjuk och vacker brun nyans. Många av mina vänner säger att jag har en fängslande personlighet och att jag är lättsam att prata med.

Jag är född och uppvuxen i en stad vid kusten och har alltid älskat havet och naturen. För mig finns det inget bättre än en promenad längs stranden i solnedgången. Det är en plats där jag kan rensa tankarna och känna mig fri.

När det kommer till vad jag söker i en man så är jag öppen för många olika typer, men jag föredrar en man som är något äldre än mig. En man som vet vad han vill och som har livserfarenhet som han kan dela med sig av. Han ska vara självsäker och ha en positiv inställning till livet. När det kommer till utseendet så är jag mer intresserad av personligheten än utsidan, men en man som tar hand om sig själv och är välklädd är alltid ett plus.

När vi väl träffas och det blir dags för oss att utforska vårt sexuella samspel så skulle jag vilja att vi fokuserar på analsex. Det är något jag verkligen tänder på och jag älskar hur intimt det känns att ge och ta emot. För mig handlar det om att uppleva känslor som inte går att få på samma sätt med vanligt vaginalt sex. Men det betyder inte att jag är ointresserad av andra saker. Tvärtom, jag vill att vi ska utforska allt det som vi båda tänder på tillsammans och se vad som fungerar bäst för oss.

Jag är öppen för att se vart vårt förhållande kan ta oss och jag är villig att ge allt jag kan för att göra det här fungerar om allting stämmer mellan oss. Detta betyder att jag kan vara öppen för ett seriöst förhållande om det är vad vi båda vill och känner att det fungerar. Men jag är också nöjd med att vi tar det steg för steg och ser vart det leder oss.

Tack för att du tog dig tid att läsa min historia. Om det du har läst här fångar ditt intresse, och du är sugen på anal sex så tveka inte att ta kontakt med mig. Jag ser fram emot att höra från dig.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *