Jag vill att vi ska ha en nära fysisk kontakt

Kvinna ute efter bodycontact

Jag är en sexig kvinna som letar efter en man för bodycontact och kanske sex. Jag vill att vi ska kunna ha en nära fysisk kontakt, utan att det nödvändigtvis innebär sex. För mig handlar det mer om närhet och intimitet än om att uppnå ett sexuellt mål.

Jag är en person som bryr mig mycket om mitt utseende och min hälsa. Jag tränar regelbundet och äter hälsosamt för att hålla mig i form. Jag är normalviktig och har en vältränad kropp, vilket jag är stolt över. Jag vill gärna att du också bryr dig om din hälsa och ser bra ut, så att vi kan ha en attraktion till varandra både fysiskt och mentalt.

För mig är det viktigt att vi har en god kemi och en djup förståelse för varandra. Att ha bodycontact handlar för mig om att vara bekväm med den andra personen och ha förtroende för dem. Jag vill att vi ska kunna ha öppna och ärliga samtal, och att vi ska ha en känsla av samhörighet och gemenskap.

Jag tror att det kan vara ett sätt att uttrycka sin kärlek och omtanke för en annan person på ett annat sätt än genom sex. Det handlar om att skapa en djupare och mer meningsfull förbindelse med någon på ett sätt som kan vara svårt att uttrycka med ord. För mig handlar det om att ha någon att lita på och dela mina känslor med.

Jag ser fram emot att träffa en man som vill ha bodycontact med mig och som delar mina värderingar om närhet och intimitet. Jag vill att vi ska kunna ha roligt tillsammans, oavsett om det är att titta på en film eller gå ut och äta middag tillsammans. För mig handlar det om att ha en genuin och äkta förbindelse med någon annan människa.

Jag är öppen för att ta saker i den takt som känns rätt för oss båda. Om det leder till ett sexuellt förhållande är det okej för mig, men det är inte det främsta målet för mig. Det viktigaste är att vi har en djup och meningsfull förbindelse som vi båda uppskattar och som kan berika våra liv på många sätt.

Så om du är en man som också vill ha bodycontact med en kvinna och som delar mina värderingar om närhet och intimitet, så skulle jag gärna vilja lära känna dig och se om vi kan ha en bra förbindelse. Låt oss träffas och se vad som händer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *