Instinkt är det minsta problemet bland skönheterna från Timrå

Hon vill bli vägledd av sina sexuella önskningar

”När det gäller sexuell drivkraft kan jag inte överträffas”

Min impulsivitet har gett mig många problem, men också gett mig kåta orgasmer. Jag har ingen aning om hur mitt liv skulle se ut om jag inte var så tvångsmässig, men det skulle absolut inte vara lika spännande.

Egentligen gillar jag mitt impulsiva beteende, jag gillar att bli vägledd av mina sexuella önskningar. Även om jag fortfarande är ung har jag instinkter och jag vet inte ens var de kommer ifrån, för de är inte ingjutna i mig. De är förmodligen medfödda, eller inplanterade i min själ. Jag vet inget av det och jag bryr mig inte, jag bara står för mina instinkter och letar efter män som gillar det.

Sexdejter med drivande kvinna

Det jag tycker är mest upphetsande med impulsiviteten är att den så lätt tar överhanden. Jag är faktiskt en väldigt normal ung kvinna, bara när det kommer till sex slår en switch om för mig.

Jag har till och med en fetisch, jag gillar konstiga lukter. Detta kan vara soptunnan, eller svettiga fötter, men också svett i armhålan och dålig andedräkt tänder mig mycket. Min idé om romantik är en otvättad kuk som jag får nosa på.

Är det en fetisch eller ett driv?

Eller är en fetisch en instinkt? Det spelar ingen roll, jag är driven och det kommer inte att förändras. Att vara instinktiv är trots allt inte ett fel, det är något vackert.

Jag blir kåt när något stinker, och ju mer det stinker desto kåtare blir jag. Om jag inte var impulsiv skulle det inte fungera alls. Bara för att min drivkraft är så stark kan jag stänga av äckeln, och jag gillar verkligen att stänga av den.

Man måste släppa taget, engagera sig och prova nya saker utan fördomar. Det finns människor som inte kan göra det, men de är inte sexpartnerna jag letar efter heller. Jag är kåt på kuk och du ska inte ha dina drifter under kontroll heller, då kommer vi definitivt att vara en bra match. Låt mig lukta på dig så kommer vi tillbringa en ohämmat kåt natt tillsammans.

Vad är det du behöver? Vad kan jag hjälpa dig med? Säkert har du en instinktivt kåt önskan som ännu inte har uppfyllts. Om du accepterar mig som jag är, då kommer jag också att acceptera dig som du är, så länge du är fylld av instinkt.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *