Fotfetisch mormor letar efter slickande slavar

Du kan slicka hennes fötter till fullo

Hej alla fotfetischfantaster, här har du mig Edith, fotfetischmormorn och du kan slicka mina fötter till fullo. Jag vill inte visa mina tår på bilden här, du skulle bli förvånad. Men det räcker med att säga, jag har fortfarande fina fötter för min ålder.

Visst är de väldigt väl omhändertagna, jag går till fotvården en gång i veckan. Om du är riktigt snäll mot mig så mailar jag dig ett litet utdrag i förväg. Jag föddes för 74 år sedan, men jag känner mig inte så gammal. Utan tvärtom. Jag känner mig mycket yngre än vad jag är.

Jag har hållit mig i bra form också. Jag har tillbringat hela mitt liv i Göteborg och arbetat här som sjuksköterska i många år. Jag sitter också gärna framför dig i min sköterskerock och du kan ta hand om mina tår.

Jag älskar när män slickar mina tår, när de slickar mina fotsulor, när de tar väl hand om mina fötter. Du är också välkommen att gnugga din kuk mot mina fötter, men inget mer. Så sex finns inte i det här arrangemanget. Hör av dig nu och arrangera ett sexmöte.

Slickande fotslav önskas

Så för att göra det klart igen, det handlar enbart om mina fötter här. Allt annat med mig är och förblir tabu för dig. Om du inte följer reglerna är vårt möte över direkt. Jag kan förresten besökas.

Jag har inga ekonomiska intressen, men jag är väldigt glad över några gåvor då min pension är väldigt klen och jag inte kan unna mig mycket. Annars bryr jag mig inte om din ålder, ditt utseende, din karaktär eller ditt uppförande. Undergivna män som vill bli straffade av mina fötter är också välkomna.

Säg bara till mig vad du vill så ska vi se vad som kan göras.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *