Fickpenga-hora söker kunder

En blyg och undergiven tjej

Hej, tyvärr är jag arbetslös och skulle därför vilja erbjuda mig själv här som din fickpenga-hora. Tyvärr är jag ekonomiskt i behov. Jag är också tillgänglig för mycket bisarra eller perversa SM-lekar.

Titta på min profilbild, det är så jag gillar att visa mig, blyg och undergiven. Jag skulle vilja bli använd, men jag gillar också att använda. För att vara exakt så kan jag också vara dominant.

Jag är flexibel och jag tycker att det är riktigt coolt. Varför ska jag begränsa mig när det finns så många coola saker man kan göra. Dessutom så har jag inget emot att göra det med en kvinna. Det har jag inte än, men om det finns en vacker dam här så får hon gärna kontakta mig också.

Förresten, jag är verkligen intresserad av utomhussex. Fetisch sex som sker utomhus tycker jag är jättebra. Jag bor förresten i Göteborg, mitt i stan. Tyvärr är det inte så lätt att ha sex direkt utanför där jag bor. Hör av dig nu för att arrangera ett sexmöte!

Kisslekar är också fantastiska

Jag bara älskar allt som är blött och vått. Kiss, sperma och så vidare. Analsex är också min grej, jag gillar det lite hårdare än vanligt. Dildolekar är också häftigt och jag skulle älska att bli uppbunden av en man.

Det är en annan dröm för mig som inte har gått i uppfyllelse än. Skulle du inte vilja vara den som uppfyller allt det här för mig. Skriv till mig och berätta exakt vad du vill göra med mig. Och vad mer är, och vad du erbjuder mig för det. Om du är intressant så svarar jag dig.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *